fredag 3 februari 2017

Då gick Sverige åt skogen
170203



Det är Avgudadyrkan som fört Sverige snett.

Det hela började med Socialdemokratin. Denna förrädiska variant av Socialism. Det blev vår Avgud. Och gav vårt straff.

1:a Budet lyder:
Du skall inge andra Gudar hava jämte mig.

Tänk man gick på det och satte Marx och hans avgud Socialismen på samma nivå som Jesus. Och då kom Guds straff och det är det vi ser idag. Sverige tas ifrån oss.


Det var samma som hände med Israels barn, de 10 stammarna i Norr, för 2800 år sedan. De Skaffade sig också Avgudar, och Guds straff kom över dem och Assyrierna erövrade deras land. Och idag är folket utplånat. Man har hittat vissa rester av några av Israels stammar idag.

Är det så det skall gå med Sverige. Detta stolta Socialistland. Som idag inta bara har Jesus och Socialismen parallellt. Nej idag har Sverige slängt ut Jesus. Socialistguden räcker säger man i sin förvirring.

Och vi ser vårt straff idag. Vi förbannar Israel och får vårt straff, och öppnar våra Gränser i den vänsterliberal godhets nojan och hela landet är snart borta.

Det var ingen som trodde att Gud skulle straffa oss genom att låta Islam ta över vårt land och fylla det med Avguden Allah och hans folk.

Men vi ser idag att det blev straffet. När Sverige stödde Islams strävan att ta Israels land. Då sände Gud istället Islam att ta vårt land. Vi som trodde vi satt så säkra här uppe i Norr.

Men allt började med att vi satte Avguden Socialismen på samma nivå som Jesus.

Idag ser vi resultatet. Sverige är förlorat. 

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att resa oss upp och ta tillbaka vårt land. Ge oss frimodighet att komma till dig och ge oss nåd. Du är vår Gud Jesus. Rädda oss.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar