söndag 26 februari 2017

TV är odemokratisk
170226



Ja så är det. Vad jag tycker hörs inte, men vad de tycker som har tillskansat sig den Svenska TV:n hörs i hela Sverige. De mal och mal med sitt vänsterbudskap. De ska få Svenska folket att tycka som de anser.

Och Svenska folket böjer sig. Steg för steg. För det går ju inte att säga mot TV. Ljud och bild går ju bara i ena riktningen. TV är en i grunden odemokratisk institution. Och vi har inte system i landet att få den demokratisk.

De som sitter där tycker det är bra som det är. Det ska inte ändras på för då tappar de sin makt att styra Svenska folket.


Ja när 80 % av journalisterna är vänster då är det vänsterbudkapet som strömmar ut. Det märker vi nu när de går i polemik med Trump. De ger sig inte. Det är Trump som har fel. Han ska malas ner. Hela Svenska folket ska även i fortsättningen tycka han är hemsk.

Ja det är t o m hemskt att läsa en alternativ tidning på nätet. Då skulle man ju kunna se att man är lurad i den officiella Tv:n. Att det är propaganda som de sänder.

Propaganda för att vrida Sverige åt vänster. Så att de kan ha sin vänster diktatur. Där de styr. Där massmedia talar om vad som gäller.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss mot detta massmediamonopol som dödar varje annan tanke. Vi vill inte bli ett Vänster land, eller ett Muslimland. Vi vill bli ett Jesus land. Jesus rädda oss!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar