torsdag 16 februari 2017

Margot Wahlström gör bort sig igen
170216

Nu är hon igång igen. Hon kan inte låta Israel vara. Hon ska till varje pris se till att Hitlers intension att upplåna Judarna och Israel verkställs.

Nu när vi fick höra att Trump inte skall tvinga fram någon två stats lösning. Då kommer Margot Wahlström och skall sända ett speciellt sändebud som skall arbeta med Araberna och Israel.

Den onde ger sig inte. Det ska se så fint ut så ädelt ut ett sändebud för fred. Men det är död det gäller. Död åt Israel och Judarna. En fortsättning på Hitlers och Nazisternas arbete.


Det är som ormen i Paradiset. Ondskan slingrar sig fram. Det ska gå på något vis. Vi ska ta dem.

Gud hjälp Israel i denna svåra tid.

Vi får nu hoppas att Trump verkligen flyttar Ambassaden till Jerusalem. Gör slag i saken för då kommer USA att bli välsignat och hans Administration att bli välsignad. Gud sköter den välsignelsen. Så är det.

Men det smärtar mig att vi från Sverige ska stå där som de som går ondskans väg och ska hjälpa till att förinta Israel och Judarna. Fortsätta Hitlers väg. Med hjälp av Margot Wahlström.

Jesus hjälp oss!! Avsätt Margot Wahlström, vi vill inte ha henne, vi har fått nog av hennes Israel hat och Arabfjäsk. Vi vill ha en regering som välsignar Israel. Jesus hjälp oss!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar