torsdag 16 februari 2017

Frälsaren 100,
Jesus kommer med Frälsningen till oss Alla




Snart kommer Jesus. Det har man sagt i alla tider. Men nu gäller det speciellt.

Upp 22:20. Han som intygar det här säger: Ja jag kommer snart, Amen. Ja kom Herre Jesus.
Upp 22:21. Vår Herres [Jesu, Jashve], Jesu [Frälsares] Kristi [Messias, den Smordes] nåd [glädje, gåva] vare med er alla, Amen [sant, fast].

Vi lever i den tid när Jesus kommer. Det är inte långt borta. Det ser man när man läser i profetian. Vi kan se hur den ena efter den andra profetian går i uppfyllelse.


Vi kan läsa om TV i Upp 13:14 – 15. Vi har det idag. När man skrev det för 2000 år sedan, förstod man inte vad man skrev

Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.

Vi kan läsa om www, vårt internet. Vi har det idag, men när man skrev det i Upp 13:18, förstod man inte vad man skrev.

Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.

6 skrivs på Hebr med vav som hos oss återges med v eller w. tre 6:or blir alltså www.

Vi har TV satelliter idag. Men när man skrev om dem i Upp 14:6 – 11, förstod man inte vad man skrev. Men vi ser det idag.

Upp 14:6. Och jag ser en annan budbärare [ängel] som flyger högst på himlen [i mitthimlen] och som har ett evigt evangelium [gott budskap] att förkunna [predika] för dem som bor på jorden och varje folk och folkslag och språk och nation.
Upp 14:7. Han säger med väldig röst: Lyd [frukta, vörda] Gud och ge honom ära, för tiden [timmen] för hans dom kommer, och tillbe [älska, ödmjuka er för] honom som gör himmelen och jorden och hav och vattens källsprång.
Upp 14:8. Och en annan budbärare [ängel] följer efter, som sade: Faller, Faller gör den stora staden Babylon, för av hennes otukts [avgudadyrkans, otroskaps] vredes vin har alla folk getts att dricka.
Upp 14:9. Och en 3:e budbärare [ängel] följer, som säger med väldig röst: Om någon dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och hans bild och tar emot märke [prägling, tecken] på sin panna eller på sin hand.
Upp 14:10. Så skall han dricka av Guds vredes [raseris] vin i outspädd blandning, i hans vredes bägare, och han skall torteras i eld och svavel inför de heliga änglarna [sändebuden] och inför lammet.
Upp 14:11. Och röken från deras tortyr stiger upp i evigheters evigheter och håller ingen paus, dag och natt, för dem som dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och dess bild och den som mottagit hans namns märke [prägling, kännetecken].

Här ser vi det tre typer av budskap som sänds från TV stateliterna. Där finns de Evangeliska kanalerna. T ex kanal 10 hos oss.

Vi har de statliga kanalerna som sprider sitt Anti Jesus budskap idag. Kristendomen finns inte kyrkan har fallit. Den har fallit enligt dem.

Och den tredje typen av budskap är det värdsliga med alla hemskheter. Och vi ser där vilken plåga som skall komma hos de som faller för detta budskap.

Så här kan vi gå vidare och idag går profetiorna i uppfyllelse som talar om den sista tiden och det största tecknet av dem alla är att Israel har kommit tillbaka till sitt land.

Jesus kommer verkligen snart, ja vi är där i ändens tid.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar