torsdag 9 februari 2017

Ska vi bekämpa Islam med Islam
170209

Ja tittar man på nyheterna på TV så tror man det. Ju värre det blir i områden som Rosengård och andra ställen behärskade av i huvudsak Islam. Ju mer propaganda gör TV för hur fromma Muslimerna är. Hur synd det är om dem etc.

Det verkar som om det tror att tjatar de tillräckligt mycket då kan de förföra hela Svenska folket. Men det är ju bara att titta i länderna där Islam kommer ifrån. Är det lugn och ro där. Nej, det är krig, hat, tortyr, diktatur. Etc.

Nej vad vi skall ha det är vår gamla kristna tro. Den som byggt Sverige. Den man knappt ser alls i TV längre. Den verkar bannlyst. Är det Allah som banlyst den.


Islam tål ingen konkurrens. Antingen har vi Jesus Kristus eller har vi Islam. TV har bestämt för oss alla och de säger Islam. Annars skulle man inte hålla på som man gör. Varje dag är det ju minst ett inslag hur fromma och missförstådda Muslimerna är.

Inte att de skall bli frälsta och ta emot Jesus och hans kärlek och försoning. Nej de ska leva kvar i sin Islam och fortsätta som det är och vi skall anpassa oss till dem. Åtminstone får man det intrycket när man ser på TV.

TV är blind och leds av Blindstyren som i fruktan för Allah har böjt sig och skall nu böja hela Sverige.


Jesus hjälp oss!! Var är du i vår tid, det går så snett idag. Jesus kom till vårt Sverige och rädda oss, vi går under!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar