lördag 4 februari 2017

Flytta Ambassaden så kommer välsignelsen
170204



Det är därför som det krånglar för Trump. Han har inte flyttat Ambassaden till Jerusalem. Inte heller har han förklarat sitt klara stöd för Fri bosättning av Judar i Samarien och Judéen (Västbanken).

Gör det och välsignelsen kommer. Den som välsignar dig skall jag välsigna, säger Gud till Abraham i 1 Mos 12. Och det löftet gäller dagens Israel också.

Att tveka och inte våga välsigna Israel ger ondskan övertaget.


Tänk så hemskt. En Jude får inte bo i Samarien. Det är den linje som Arabsidan driver. Det skall vara fritt från Judar där. Det är ju som Hitler.

Och det här stödjer nästa alla länder i världen idag.

Hur kan man vara så blind. Naturligtvis har en Jude samma rätt att bo här som alla andra folk. Annars är man ju rasist. Och det är konstigt att se att denna vänster, som flitigt pekar höger ut och skriker Nazist och Rasist, i själva verket är det själv.

Det är Vänstern som är de värsta Rasisterna. De som lik Hitler har som mål att utrota Judarna.

Nej att böja sig för den här rörelsen som vill utrota Judarna. Som vill ha Judefria områden. Det ger ingen välsignelse. Så ju förr Trump inser det och verkställer flytten av Ambassaden och öppnar upp för fritt bosättande på västbanken. Ju förr lyckas han med sin politik i USA.

Jesus hjälp oss att välsigna Judarna!! Och få den välsignelse du då vill ge oss!! Och hjälp oss att stå upp och inte falla till föga för de krafter idag som vill utplåna både Israel som stat och Judarna.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar