tisdag 7 februari 2017

Vänstern har ingen hjärna
170207

Vänstern har ingen hjärna, det är bara en ond Ande. En ande vars främsta uppgift är att Fördärva.

Ja så är det.


Hur kan man annars förklara att Vänsterfolket skall stänga av Kärnkraften. När vår värld håller på att gå under av koldioxid utsläppen och Kärnkraft är det enda riktigt kraftfulla energikällan som inte har koldioxidutsläpp och finns i tillräcklig mängd.

Hur kan man annars förklara att vänstern vill öppna för mera invandring. När hela vårt land redan lider av alla nyanlända som inte förstår var det är att vara Svensk och försöker göra om vårt land till något annat.

Hur kan man annars förklara en utrikesminister som går Arabernas väg att krossa Israel. Och sedan pekar höger ut och skriker Hitler. Samtidigt som det ju är hon som stöttar de som vill utplåna Israel och Judarna.

Ja hela vårt land går snett idag.

Vår grundlagsfästa yttrandefrihet finns inte längre. Alla större massmedia kör samma tugg, och sanningen kommer inte längre ut, i vårt vänster Sverige.

Förr var vårt land grundat på Kristen tro, något som bar vårt land i nästan 1000 år. Och gjorde Sverige bättre och bättre, tills vi blev världens bästa land. Nu har Socialisterna avskaffat den Kristna tron och Sverige rasar ner på alla nivåer.

Kaoset sprider sig. Men inge klarar av att häva det.

Vår Kristna tro som burit vårt samhälle i 1000 år är avskaffad och ett totalt kaos har införts i stället. Ett förbannelsens Kaos, bort från välsignelsen i den kristna tron.

Och när Jesus slängdes ut kom de onda andarna i stället.

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss i detta land som styrs av kaos, ja människor utan hjärna.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar