fredag 10 februari 2017

De som förför Svenska folket hånar nu Moderaterna för deras tapp
170210



Tänk så illa är det i Sverige. Förförelsen är så långt gången att det inte går att räta upp. När Moderaterna försökte så tappade kraftigt i väljarkåren. SD var så förtalat i massmedia.

Och samtidigt samarbetar Löven med vänsterpartiet som kommer ur Kommunismen. Och det är helt OK enligt media. Mycket märkligt.

Det behövs en Trump i vårt land.


Vi såg igår ett lång reportage på 6 - 7 minuter om en Nazistgrupp i Värmland som hade sprängt bomber. Nu hade massmedia hittat problemet med vårt land det av denna Nazistgrupp. Samma källa som SD kom ur en gång för många år sedan.

Men när man skjuter i Malmö. Vad visar man då jo Andra muslimer som talar fromt om hur hemskt det är hos dem. Precis som mera Islam skulle vara lösningen.

Tänk att man är så vriden och tänk att man lyckats får Svenska folket att tro denna sörja. Att det verkliga problemet i vårt land är Nazisterna. Det är dem vi måste ha bort.

Medan Muslimer som vi ser verkan av i Malmö och de invandrar täta no Go Zonerna de är inge problem nej vi måste se till att flera sådan kommer in.

Inte för att ja stöder Nazisterna men de är inget verkligt problem hos oss.

Och i morse hade man åter ett snyft reportage hur synd det är om alla Muslimer som måste få vår hjälp. Det var en som skulle ha hit sina anhöriga och var tvungna att åka till både Sudan och Egypten för att lyckas.

Och vi kände alla smärtan i hjärtat när vi tänkte på hur hemska vi var som vill stoppa Muslim invasionen.

Tänk vilken förförelse våra massmedia lyckats med.

Här behövs verkligen en Trump i vårt land som kan vända denna falska nyhetsförmedling och vinna över dessa galningar som ger vårt land till andra och tar ifrån oss vår Kristna Sverige.

Jesus hjälp oss!! Vi går under, jag det känns som vi redan gått under. Kom med ditt Jesus land till vårt Sverige och rädda oss.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar