söndag 5 februari 2017

När man misslyckas slår censuren till
170205



Så har det varit i alla tider. Ser vi i historien så har Diktatorer och liknande system tagit till Censur när saker gått snett.

Ingen ska få veta det. Ingen ska se hur fel det gick. Och så försöker man ofta rätta till felet under tiden. Men det blir bara värre.

Och till sist faller hela skiten. Så brukar det gå. Och så blir det nog i Sverige också. Efter Vänsterns härjningar här och deras försök att tysta munnen på alla andra.

Vi ser var Sverige är i den här utvecklingen. Vi är inne på Censur stadiet nu. Myndigheterna vägrar göra statistik på brott kopplat till invandrare. Massmedia uppger inte etnisitet.

Men alla ser sambandet. Det är i de invandrartäta förorterna i De invandrartäta städerna som brotten begås.

Och det konstiga är att man knappt rapporterar dem i massmedia länger. Man verkar ha tröttnat. De är ju nästan varje dag. Det är skjutningar, knivskärningar, anlagda bränder. Hela tiden.

Och någon enstaka gång händer det att det är en Svensk inblandad och då blir det Jätterubriker som fallet i Trollhättan från förra hösten. Man t o m firade årsdagen av det i Massmedia. Det är viktigt att inskärpa att det var en Svensk.

Och om man sedan inte uppger etnicitet i de andra fallen så tror ju en del människor utan hjärna att de andra fallen också är Svenskar.

Det är inte klokt hur man systematiskt lurar hela Svenska folket.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss i detta förbannelsens land lätt av Vänstern bort från Sanningens väg. Jesus vi går under, hjälp oss!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar