fredag 17 februari 2017

Det går inte att bara stifta lagar
170217


Man tror det idag. Om man stiftar nya lagar så får man folk att bete sig bättre. Men det fungerar inte. Det är bara de laglydig som följer lagarna. De kriminella struntar i dem.

Och att då öka antalet poliser fungerar inte heller. De Kriminella blir bara hårdare och hårdare. Situationen blir hopplösare och hopplösare.

Nej, Vi ska ha Guds lag i våra hjärtan. Då kommer allt naturligt. Då fungerar samhället. Jesus är det som ger oss det och som ger ett bar samhälle.


Vi ser hur kriminaliteten breder ut sig och samhället står maktlöst. Lagar biter inte. Poliser räcker inte. Domstolar fungerar inte, för ingen vågar vittna.

Och ingen i samhället idag säger att det är brist på Jesus som är problemet. Nej, säger man, det är vi vanliga. Vi Kristna som är hemska. Vi är rasister. Vi skall böja oss mera. Vi skall ge mera hjälp.

Det tar aldrig slut. Men boten, mera Jesus. Den får inte nämnas.

Och är det något man pratar om så är det Mera Muslimer. De ska lösa det i sina områden. Tänk, det var ju när de började strömma in som problemet kom.

Nej lagar i ett laglöst samhälle de drabbar bara de justa människorna. De som följer lagarna. Och det är inte de som behöver fler lagar. Nej det är de kriminella som ändå inte följer lagarna som är problemet.

Jesus hjälp oss!! Kom med ditt rike. Lägg din lag i våra hjärtan. Jesus vi går under utan dig.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar