lördag 18 februari 2017

Åke Green Effekten
170218

Nu fick vi se det igen. Den effekt som kommer när en stor organisation med juridiska muskler ger sig på en ensam stakare. Den Ensamme är maktlös. Och fast han har rätt är det ofta han som mår dåligt.

Vi såg det här Tidigare med Åke Green som efter sin vandring genom domstols Sverige konstaterade att han inte skulle göra om det han gjort fast han blev friad i sista instans.

Vi såg de Nu med Peter Springare och hans uttalande om invandrarnas roll i vårt samhälle med brottsligheten. Han blev anmäld. Och först nu flera dagar senar konstateras att det inter räcker för åtal.


Men under tiden har han mått dåligt. Under tiden har alla sett att den typen av uttalande som visar på hur illa det är i vårt samhälle och som bara är sanningen. Det kan man inte göra hur som helts.

Det finns krafter som inte vill att sanningen skall komma ut och de krafterna har resurser.

Nästa gång någon sitter Som Peter Springare och tänker skriva något så tror jag att han tänker sig för extra. Och kanske hade det inte blivit skrivet idag. Fast det var OK. Och fast det inte var något lagbrott. Just därför att man är så utsatt som enskild.


Jesus hjälp oss i vårt samhälle så inte lögnen tar över med de stora som försöker behärska vårt samhälle.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar