måndag 6 februari 2017

Elakhets generationen
170206


Vi ser den komma fram mer och mer. Den generation som är fostrad utan Aga. Den Generation som fick lära sig att oberoende vad den gjorde så hade den rätt. Alla andra fick böja sig.

Så har fostran varit sedan 80 talet. Man har klemat och melat. Och på alla sätt lyft fram barnen och deras rättigheter. Det har skapat en Generation som tror de är Gudar.

Vi ser dem nu på våra Gator dessa som skriker och bråkar. Slår sönder etc. De ska ha rätt. De har lärt sig det som barn. Ingen petar på dem. Och idag är de sådana.


Tänk så har det också gått i vårt Gudlösa samhälle. När vi övergav Jesus. Kom förbannelsen också in i det här. Det såg så fromt ut. Man kan ju inte slå barn. Ge dessa gulliga varelser en dask i ändan när de har ballat ur.

Men i Bibeln står det att barn ska Agas. Och åter kom denna vänster. Dessa Antikrists människor som skulle vara bättre med sina nya bud. Och vi ser idag. Vi har en totalt urballad Generation. De som växt upp utan Aga fungerar inte.

Bibeln hade rätt. Och nu ser vi det. Men tänk. Idag går det inte ens att prata om det. Sådan makt har dessa onda Andar. Så intensiv är förbannelsen när vi övergav Jesus.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att ta till oss ditt ord och inte gå på Vänstern och deras Gud som skall vara bättre än t o m du. Jesus hjälp oss!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar