onsdag 1 februari 2017

Har Trump blivit knust
170201



Var det här med bråket kring inreseförbudet Djävulens plan för att göra Trump rädd. Det Djävulen är ute efter framför allt, det är Judarnas utplåning, och staten Israels förintande.

Trump skulle ju flytta USA:s Ambassad till Jerusalem, Israels huvudstad. Och vi har hört hur Arabstaterna rasar över det. Var det här med inreseförbudet Trumps steg ett för att kunna stoppa ev terrorister i samband med Ambassadflytten.

Var det vi ser nu i massmedia ett sätt för den onde at skrämma Trump att han inte ska våga flytta Ambassaden.


Vi har inte hört något om den här flytten av Ambassaden på sista tiden. Trump har gjort väldigt mycket för att infria sina vallöften, men det här med USA:s Ambassad i Israel har inte gjorts än.

För Arabstaterna och Islam, och deras utplåning av Israel, så hade det varit ett stort nederlag om USA hade flyttat sin Ambassad till Jerusalem.

Nästan alla stater i världen har ju idag ställt upp på att Israel skall delas och att Araberna skall ha alla platser av någon vikt historiskt. Som Tempelplatsen och Abrahams grav etc. Allt det här i strid med Guds vilja.

Här skulle det bli en skillnad med Trump och hans flytt av Ambassaden till Jerusalem. Så åter går Tramp stick i stäv med hela världen och deras arbete att utplåna Israel som Araberna vill.

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att vara trogna din kallelse och stå på Israels sida, och hjälp Trump att bli det redskap som du vill ha.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar