måndag 27 februari 2017

26 %:s Demokratin
170227



Är det den vi är på väg emot. En demokrati där en minoritet tillskansar sig beslutanderätten med hjälp av fördömanden. Och Förtal av andra grupper.

Då får vi i förlängningen en riksdag där till sist 51 % bestämmer att man ska fördela makten inom sig och 49 % (de som man fördömer) blir maktlösa.

I 51 % delen blir sedan Resultatet att 26 % kan styra riksdagen. Eftersom de 49 % inte ska ha något som helst inflytande. Och då får ju makten fördelas till det största blocket i 51 % delen.

Vi får som resultat en helt odemokratisk Riskdag där 26 % styr och 49 % inte har något som helst inflytande.


Vi ser det idag. Om än inte så extremt. Där ingen får ens tala med Sverige Demokraterna. De är så hemska att de till varje pris måste negligeras och tappa all makt, påstår man.

Och samtidigt sitter Vänsterpartiet som kommer ur kommunisterna, idag med i den konstellation som styr. De fördöms inte, de får yttra sig. De sitter t o m vid budget förhandlingarna.

Det är klart att vänsterblocket tycker att det här är mumma. De kan ju styra t o m när de kommer så långt ner som till 26 %. En klar minoritet.

Och jag förstår Moderaterna som inser att det är inte är en sund Demokrati. Det vi har idag. Det som är majoritet är majoritet och skall styra.

Vänstern har för mycket att säga till om i dagens samhälle. Och när de dessutom behärskar massmedia, och använder den som propagandamedel. Då känns det kört i vårt land.

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att ta oss ur Rävsaxen som Vänstern har satt oss i, Jesus vi vill ha ditt Jesus land tillbaka i Sverige.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar