tisdag 3 maj 2016

160503
Maffialand

Sverige har blivit ett Maffialand. Det finns fullt av olika Maffior som alla skall ha monopol och bara deras åsikt får komma ut.


Vi har Homofilmaffian. Ingen får säga emot dem. De skall vrida hela Sverige till ett Homofilland. Därför att de är sådana. Är det bra för Sverige. Ja det är inte intressant för dem. Vill vi andra ha det. Det är heller inte intressant för dem.

Vi har Kulturmaffian. De anser att allt som är Kultur är bra. Det skall alla ta emot och ta till sig. Men det de slåss för är egentligen pengar till Kultureliten. Reklam. Och Vad Kulturens budskap gör med Sverige. Det är inte intressant för dem.

Vi har Idrottsmaffian. Idrott är bra. Ja att motionera är bra. Men denna Elitfixerade penningindustri som mycket av Idrotten blivit är inte sund. Och denna massmedia hysteri som följer är heller inte sund och nyttig.

Vi har Muslimmaffian. Ingen får säga emot Muhammed. Han är helig och skall respekteras. Koranen är helig och skall respekteras. Och det gäller hos oss i vårt tidigare, Jesus land, där koranen var djävulens påfund och Muhammed en falsk profet. Men är Islam en bra religion som vi vill ha. Den frågan ställer ingen.

Vi har Invandrarmaffian. Alla är välkomna. Det är synd om dem. Svenskar är ju rasister och skall bort. Varje dag får vi se samma tugg i massmedia. Om invandrarna som det är så synd om och hur vår enda tanke måste vara att hjälpa dem. Men vad händer med Sverige. Det är en fråga som inte får ställas. Då är man Rasist.

Nej Sverige har blivit ett Maffialand. Ett land där olika särintressen har tagit monopol på Massmedia. Och effektivt stoppar en fri och välgörande debatt.

Men det alla dessa särintressen har gemensamt är att vi inte skall blanda in Jesus. Han måste vara utanför. Religion får inte pratas om, och Jesus har ingen seger bland de här Maffiamonopolen, utan det är olika sätt att föra oss bort från den Kristna tron och Jesus.


Jesus hjälp oss!! Var är ditt Jesus-land. Det land där sanningen rådde. Där hänsyn till andra rådde. Där det var ditt människovärde som styrde. Jesus kom tillbaka och gör slut på detta Maffialand som vi hamnat i. Jesus!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar