onsdag 25 maj 2016

Vår framtid 11
Alla Hyllar Gud

Jublet visar inge gränser, nu när den Falska Kyrkan har fallit. Alla hyllar Gud, han förenar både nya och gamla testamentet och han är till för båda små och stora.


Upp 19:4. Och de 24 äldste och de 4 väsendena faller ner och tillber [böjer sig inför, älskar] Gud, som sitter på tronen och säger Amen [det är sant] Halleluja [Prisad vare Jesus [Herren]].

De 24 äldste det är de 12 från gamla testamentet och de 12 från nya testamentet. De 12 stammarna och de 12 apostlarna och här ser vi att allt är uppfyllt och allt hyllar Gud och Jesus. Och vi ser också att de 4 väsendena det som är den Treenige Guden och hans Frälsta Människan, också är med i denna hyllning för det är helheten som är helig, och som har vunnit seger.

Upp 19:5. Och en röst går ut från tronen som säger: Prisa vår Gud alla hans tjänare och de som lyder [fruktar] honom, de små och de stora.
Upp 19:6. Och jag hör som ljudet av en stor folkskara och som ljudet av mycket [många] vatten och som ljudet av en mäktig Åska, som säger: Halleluja, Jesus [Herren] Gud den allsmäktige regerar.

Både små och stor är med i denna hyllning. Och det är en mäktig folkskara och de kommer också från Hedningarna som brukar representeras med havet, här vatten.

Och Åskan, Evangelisationen, som hörs kraftigt är också till för samma sak att hylla Gud, som nu regerar.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar