lördag 14 maj 2016

Kyrkans undergång 51
Totalsammanfattning

När vi ser på helheten så kan vi se att det finns en Stor Kyrka som genom kristendomens historia har gått fel väg. Den har gått världens väg och fokuserat på inre verksamhet och att sälja andliga upplevelser i stället för att Evangelisera. Men Gud skall krossa den här kyrkan och skall se till att hans Evangelium sprids och att världen blir frälst som Gud vill.


Den stora kyrkan är ett monster som går fel väg, Vi kan läsa om det redan i 1 Mos 1 och det finns flera ställen som ger samma budskap i Bibeln. Och även Kyrkorna som kommer ur denna stora Kyrka kommer att ha samma sjuka


När det blir jobbigt så sluter Kyrkan sig i sig själv och ägnar sig åt Ceremonier och inre verksamhet i stället för att Evangelisera

Och vi ser att även andra kyrkor som kommer ur den stora Kyrkan har den här sjukan


Och det Kyrkan gör är allt annat än det Jesus vill och det är värden och världens budskap som Kyrkan ägnar sig åt.


Och Kyrkan inte bara gör som världen den har också blivit en Business, det är handel med Andliga saker som man ser i Kyrkan.


Men Gud slår sönder och förintar den här Kyrkan som ägnar sig åt annat än att sprida Evangeliet. Kyrkor där Värdsliga saker och Business är det viktiga.


Det är intressant att se att det i bibeln talas om att det är Världens frälsning som är Målet för Gud


Och Studerar man Profetian om församlingen i Laodicea så ser man också att 1000 årsriket kommer att styras av Demokrati i Jesu namn.



Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar