måndag 30 maj 2016

Jesus är segraren
160530

Det tror man inte idag. Man tror att Jesus är ute. Han har totalt förlorat. Allt är ju Ateistiskt i vårt samhälle, Och alla Gudar står på samma nivå säger man. Och var är Jesus.


Men Jesus ska segra. Det kan vi läsa i profetian. Och vi kan också läsa att det skall vara en jobbig tid som den vi har just nu innan han segra. Alltså allt är som det ska vara och snart kommer Jesus. Det är hans tid nu.

Men det gäller att inte ge upp. Att inte kasta in handduken och låta värdens bekymmer ta över. Låta Ondskan sätta sina klor på plats i oss så vi blir tysta. Jesus kommer att segra. Det är det klara budskapet som vi kan läsa i Bibeln.

Alla kommer att prisa Jesus. Det är hans seger som skall ge oss den värld som är så fantastisk. Ja vi ser redan mycket av den.

Och vi ser hur profetian går i uppfyllelse. Ja vi har en hel svit av tecken på var vi är när vi läser Upp 13 – 16. Där finns TV, Internet www, De Evangeliska TV satellit kanalerna, Videoinspelning av predikningar, Vår totalt genomskinliga Massmediala värld, Vårt Censursamhälle, Ja där finns också Islam och dess framfart.

Allt detta står där i Bibeln och det skall komma innan slutligen. Jesus upprättar sitt rike. Så vi behöver inte tvivla och ge upp, Jesus kommer. Det är han som skall segra, Och det vi ser runt omkring oss idag det är helt i överenstämmelse med det som skall hända, strax innan han kommer.


Tack Jesus för din seger!! Hjälp oss att vara klarsynta och att inte gå ner oss i allt hemskt som är runt omkring oss idag. Jesus!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar