onsdag 4 maj 2016

Mutor, Smugglare, eller Falska papper
160504

Vi har nu fått invandrar statistik för v 17 och vi ser att siffrorna fortsätter som tidigare. Ja de är kusligt lika. Förra veckan hade vi 497 asylsökande, och tittar vi bakåt har vi siffrorna 488, 491, 499 etc.


För mig är det här högst besynnerligt. Hur kan siffrorna var så lika. Är det någon som styr det här. Har någon ett system att ta in folk i landet och det är storleken där som avgör.

Och fortfarande så undrar jag vilka det är som kommer nu när gränserna skall vara stängde. För vilka är de inte stängda. Och hur bär sig de åt. Är det Mutor. Är det Smugglare. Är det falska papper. Eller vad är det.

Det verkar som Invandrarmaffian inte vill låta oss få reda på det. De behärskar ju massmedia och låter oss andra få reda på det som passar dem. Den propaganda som de tror gör oss mest invandrarvänliga i det här landet.

De så kallade ensamkommande flyktingbarnen. Ungdomarna som är runt 15 och 20 som kommer hit i hopp om ett bättre liv. Den siffran rör mera på sig. Vi har den förra veckan där siffran 34, mot tidigare veckor 20, 64, 24, 22. Där har man alltså en serie som ser mera realistisk ut.

Det skall bli intressant när vi en gång i framtiden får se vad det egentligen är som händer. Men då hoppas jag att vi fortfarande har vårt Sverige. Och att det är ett Kristet Sverige som vi har. Ett Sverige där vi bryr oss om varandra. Där Sanning och ärlighet råder. Ja ett Sverige där Jesus är ärad för det fantastiska som han gett oss. Detta Sverige som var så välsignat.

Jesus hjälp oss!! Vi vill bo i ditt Sverige. Jesus kom och ta hand om oss på nytt!! Jesus vi längtar efter dig!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar