onsdag 25 maj 2016

Är vi lurade
160525

Nu har vi fått veckans Statistik för invandring. I v 20 kom det 481 asylsökande, Det är 25 012 räknat på ett år. Det är intressant att notera att vi tycks ha fastnat siffror runt 25 000. Hur kommer det sig. Vem ligger bakom.



Vi har nu haft det en längre tid. Sedan slutet av mars har vi legat på siffror runt 25 000 på årsbasis, varje vecka. Det har rört sig kanske 4000 plus minus, men sedan åter igen kommit till 25 000.

Det är konstigt. Var kommer denna siffra ifrån. Jag är fortfarande förundrad hur vi kan få in 25000 på årsbasis i landet när vi har stängt gränserna. Ingen får komma in som inte har giltiga papper. Och vem ger dem då det. Det är konstigt ingen pratar om det här. Det bara fortsätter. Och på något vis låtsas man att det är stängt och att ingen kommer.

Men det kommer ju faktiskt 25 000 räknat på ett år. Vilka de är det kan man se i statistiken. Men hur kommer de in.

De ensamkommande flyktingbarnen, som man kallar ungdomarna, de var förra veckan 45 personer. Även om den siffran relativt sätt rör sig mera så ligger den också hela tiden kring några 10 tal i veckan.

Är det här en överenskommelse man har med de invandrarvänliga krafterna i landet. Att man ska låta det läcka in hela tiden. Men ändå ge intryck av att det är stängt. För att inte skapa Oro bland oss Svenskar, och därmed stödja de så kallade högerkrafterna.


Jesus hjälp oss!! Vi vill ha Sverige kvar. Vi vill ha ditt Jesus-land. Vi vill ha ett Sverige som är Kristet och har sin styrka i dig. Jesus hjälp oss!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar