lördag 7 maj 2016

Vi vill se segrar för Jesus inte för Muhammed
160507

Nu har en Muslim blivit vald till borgmästare i London. Nu har Muhammed satt sin fot där. Det är den anda av hat och död som Muhammed spred som nu är grunden för Londons framtid.

Det kan se så oskyldigt ut. Men det är en livsfarlig utveckling.


Det är Jesus som skall segra. Det är hans rike som nu skall komma. Läser vi i profetiorna ser vi att det är nu i vår tid det skall ske.

Det är hemskt att se detta Europa som succesivt faller i Muslimernas händer. Steg för steg tar de över, och äter sig in. Varje steg ser så oskyldigt ut men helheten är skrämmande.

Vi kan titta på Turkiet. Det erövrades av Islam på 1300 talet och det tog 150 år innan 10 % av befolkningen var Muslimer. Och efter ytterligare 150 år var 40 % Muslimer och idag är 99,7 % Muslimer. Där ser vi hur det går. Det är därför varje seger för Islam är livsfarlig. Islam skall bort ur Europa. Det är enda lösningen.

Islam har lika lite berättigande i vårt moderna samhälle som Nazismen.

Islam erkänner inte Jesus som frälsare. Islam Erkänner inte Jesus som den som lever idag. För Islam är vår bibel en lögn bok som beskriver en falsk Jesus. Muhammed viste bättre och han satte Jesus på plats. Och gjorde honom till ingenting. Precis som Djävulen ville. Och därför är det viktigt att stoppa Islam. Innan Jesus försvinner hos oss.

Vi vill inte ha Muhammeds död och hat utan Jesu liv och kärlek.

Jesus hjälp oss!! Låt din seger komma. Din seger också över Islam. Vi ropar efter dig. Kom Jesus, kom med din seger. Jesus, Jesus, Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar