onsdag 11 maj 2016

Veckans Statistik
160511

Även förra veckan fortsätter invandringen ungefär samma nivå. Det kom 420 personer till Sverige och det blir på årsbasis nästan 22 000. Fortfarande är alltså invandringen betydande och tittar vi på kostnaden och årssiffran så kommer vi till en kostnad på 9 miljarder per år under det första åren bara för den invandring vi har just nu. 


Det här kommer dessutom uppe på den kostnad som vi fortfarande har för de 162 000 som kom förra året, och som kommer att totalt kosta oss flera 100 miljarder.

De så kallade ensamkommande flyktingbarnen, de ungdomar som kommer hit, var förra veckan 38 personer, vilket är ungefär samma som veckan innan när det var 34. Även den siffran har alltså börjat stabilisera sig på en viss nivå. Och man undrar var dessa nivåer kommer ifrån. Det skall ju vara omöjligt att ta sig in i landet utan godkända papper. Och var får de dem ifrån.

Nej det finns mycket att förändra inom Muslimvärlden för att få ordning på det här, och vi ser vilket kaos det är i Länder som Syrien, Irak, Pakistan och Afghanistan t ex. Vi får vara glada så länge vi slipper Profetens lära hos oss.

Vår Jesus är mycket bättre och ger oss ett land med välstånd och frid. Det är dags att ta fram Jesus i vårt land igen.


Jesus kom, du är segraren!!

Karl Håkan


2 kommentarer:

  1. 22000 invandrare/år är en hög siffra för ett land som Sverige och tyvärr är det inte många som är medvetna om det

    Nisse

    SvaraRadera
  2. Ja invandringen är ett bekymmer för Sverige och vi får se upp så vi inte helt förlorar Sverige för oss vanliga Svenskar

    Olle

    SvaraRadera