måndag 9 maj 2016

Nu är Muhammed på Gång
160509

Nu syns det tydligt. Muhammed är på gång. Europa håller på att bli muslimskt. London, en av Europas största och inflytelserikaste städer, har Muslimskt styre.


Det var så här det började i Damaskus när det erövrades en gång. Det såg så oskyldigt ut. De kristna fick ju behålla sina Kyrkor. De fick fortfarande utöva sin tro. Men hur är det idag. Idag finns där inte många Kristna och Kyrkorna är få, och istället är där Moskéer.

Man såg inte tecknen i tid. Man reagerade inte utan lät sig fångas i Muhammeds garn. Gick in i Allahs fälla.

Och nu har vi det i London. Där är nu en Muslimsk Borgmästare. Och där är nu 15 % av befolkningen muslimsk. Det är inte klokt. På bara några år har vi kommit dit. Hur ser det då ut några år framåt. Är det då 40 % Muslimer i London. Man börjar diskutera Sharia lagar, inte bara för Muslimer som idag utan för alla.

Det skall vara respekt för Allah. Och det gäller förmodligen redan. Jag hörde att en Kristen inte får påverka en Muslim så att han konverterar det är uppviglande verksamhet. Men en Muslim får påverka en Kristen så att han blir Muslim det är OK.

Vi är redan på utförs banan. Vi år på Glid ner, bort från Guds rike. Från Jesus. Men vad gör vi.

Och här i Sverige sover man. Man skall ha roligt. Det egna är mera värt än Jesus. Mer värt än vår Jesus land. Ingen orkar stå upp och kämpa för Jesus längre. Svensk Kristenhet verkar död.

I Kyrkor och Församlingar fortsätter man som vanligt. Som om inget har hänt.

Jesus hjälp oss!! Vi går under!!


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar