fredag 13 maj 2016

Ingen vågade yttra sig
160513

Det såg vi häromdagen. Det gällde ett asylboende i Nacka. Ingen där ville ha det. Men ingen vågade ställa upp inför massmedia och förklara den oro man kände. Den olust man kände inför det som händer i landet.


Men Fördömandet fick höras. Där kom en från kommunen och talade om hur fel de hade som hade protesterat. Det de påstod var fel. Deras oro var obefogad.

Det är konstigt att det inte går att föra en öppen och saklig debatt i det här landet om invandringen.

Vill vi att folk från andra länder skall komma hit och säga att det här är vårt land. Vill vi att de skall komma hit och införa sina seder. Sina lagar. Sin kultur.

Ja diskussionen går som sagt inte att föra. TV har varje dag reklam i bästa sändningstid med budskapet hur bra Invandringen är. Och den är insmugen i nyheterna som om allt detta var fakta, inte reklam. Och det krav TV har på sig att vara saklig och visa båda sidor. Det gäller inte här. Det är konstigt.

Och det här är en mycket allvarlig fråga. Hur skall Sverige vara i framtiden. Vem skall befolka vårt land. Vi Svenskar eller någon annan nation. Skall Demokrati gälla här eller kommer Islam att införa sitt styre.

Det är allvarliga frågor men de får inte ställas.

Och det konstiga är att alla medel är tillåtna för att stoppa Svenskar som är emot Fri invandring och som vill behålla vårt Sverige för Svenskarna, här i Sverige.

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att behålla vårt Jesus-land. Vår Sverige, som våra fäder var rädda om. Jesus hjälp oss!!

Karl Håkan


1 kommentar: