lördag 21 maj 2016

Sverige är vettlöst
160521

Så har det blivit idag. Sverige har tappat förnuft och sanns. Det är galenskap som behärskar landet. Och vi ser problem efter problem dyker upp.

Och skall det bli för ett land som förbannar Israel. Ett land som ställer sig på Israelhatarnas sida. De som vill utplåna Israel, Ja alla Judar.


Sverige har gjort detta. Margot Wahlström rusade som vi minns fram och erkände Palestinierna. Det var det viktigaste av allt. Det var det första den nya regeringen pratade om.

Ja, vi minns Olof Palmes tid när man redan då vred om Sverige från att vara ett land som stöttade Israel till att bli ett land som gick Arabernas väg, i deras strävan att utplåna Israel och kasta Judarna i havet.

Det är inte underligt att Gud är vred på Sverige. Gud har lovat att göra alla förvirrade som går mot Israel. Och så är Sverige idag. Det är ett blint och förvirrat land som drabbas av den ena galenskapen efter den andra.

Främmande folk med främmande religioner tar över vårt land mer och mer. Och det viktiga för oss har blivit att integrera dem. Inte ta hand om Svenskarna som har problem.

Skolan faller samman och lärarna klarar inte av disciplinen längre.

Åldringsvården fungerar inte, vi har inte resurser.

Brist på bostäder, men får ändå ingen fart på byggande.

Man stänger av Kärnkraften samtidigt som vi måste dra ner koldioxidutsläppen.

Försvaret är obefintligt och det verkar omöjligt att rätta till det.

Sverige är ett vettlöst land. Förvirringen har tagit över.


Jesus hjälp oss!! Förlåt vårt land, och hjälp oss att vrida det rätt igen. Att få Sverige till ett land som välsignar Israel och som blir välsignat. Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar