tisdag 10 maj 2016

Jesus skall segra över Muhammed
160510

Det är viktigt att när vi ser Islams framgångar i Europa. Att vi då tittar på Profetiorna i Bibeln. Och inte låter oss nedslås, och tror att Jesus och Gud inte har någon makt. Nej Jesus skall segra enligt Profetiorna.


Vi kan läsa Upp 19:20:

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Här är det ställe där vi ser det tydligas. Här ser vi just den Falske Profeten. Alltså Muhammed. Och vi ser hur Jesus och hans trogna griper honom och kastar honom och därmed hela hans lära i Sjön som brinner med Svavel.

Vi ser också hur Vilddjuret kastas i Sjön, Vilddjuret som vi bland annat kan se som Hitler och hans Nazism. Så med andra ord så kommer Islam att hamna på samma ställe som Nazismen är idag.

Och vill vi ha ytterligare ett bibelord på hur Islam försvinner och hur ingen vill ha med den att göra så kan vi läsa Sak 13:2 – 5.

Sak 13:2.  Och då [på den dagen] säger folkskarornas Jesus [Jashve Sebaot]: Utrotar jag avgudarnas namn från landet [jorden], och de mins dem inte mera och även profeterna och de orena andarna, låter jag passera från landet [jorden].
Sak 13:3.  Och det händer att en människa fortfarande profeterar, och hans far och mor, som födde honom, säger till honom, du skall inte leva för du talar osanning i namnet Jesus [Jashve] och hans far och mor de som födde honom, sticker ner [smädar] honom, i hans profeterande.
Sak 13:4.  Och [på den dagen] skäms profeterna, var och en, för sina syner i profeterandet och de klär sig inte i hår mantel för att luras [hyckla].
Sak 13:5.  Och han säger: Jag är inte profet, jag är markens tjänare, för det är min sysselsättning från min ungdom.

Profet här syftar på Islam som ju är den Falske Profetens lära. Och här ser vi alltså i vers 2 hur Islam utrotas ur landet eller från Jorden som man också kan översätta det.

Och vi ser att t o m de anhöriga skall hjälp till att avslöja de som går Muhammeds ärende. Och det är ju det vi ser idag, när någon radikaliseras som det heter. De anhöriga vill inte det här utan hjälper till att avslöja det hela.

Ja man kommer att skämmas för att vilja ha med Muhammeds lära att göra.

Så bibeln pekar klart mot att Islam kommer att försvinna och bli lika ökänd som Nazismen är idag.

Och det intressanta här är att den sista delen när de säger att de är markens tjänare, det pekar på att de skall tro på Jesus, Israels Gud. Israel symboliseras nämligen i Bibeln med Marken till skillnad från Hedningarna, de som inte är israeler, som symboliseras med Havet

Karl Håkan


1 kommentar:

  1. Det känns bra att veta att Jesus kommer att segra över Muhammed

    SvaraRadera