tisdag 31 maj 2016

Varför pratar ingen om Profetian om TV
160531


Varför hör man aldrig om Vilddjurets Bild i predikningarna. I Upp 13:14 kan man ju läsa om den och det är ju vår TV.


Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.

Var och en som läser det här inser att det ju är vår TV som beskrivs. Och det här är ett tecken. Det ser man i Upp 13:13

Upp 13:13. Och han utför väldiga tecken och gör så att eld kommer ner från skyn [himmelen, (på grekiska: uranou)] på jorden inför människorna.

Gud pekar alltså rakt in i vår tid.

Och det här är en beskrivning som är så klar att ingen normalt funtad människa kan idag undgå att se att det är TV.

Och varför hör man inte om det.

Är det ondskan som är så massiv i vårt land att präster och pastorer inte klarar av att predika det här budskapet. De klarar inte av att väcka folk i vår tid.

Är det förirrelsens Ande som råder i våra Kyrkor och Samfund.

Men är TV då bara vilddjurets. Vi andra skall inte se på TV.

Nej det ser vi i Upp 14:6 där det står om Evangeliska TV satelliter.

Upp 14:6. Och jag ser en annan budbärare [ängel] som flyger högst på himlen [i mitthimlen] och som har ett evigt evangelium [gott budskap] att förkunna [predika] för dem som bor på jorden och varje folk och folkslag och språk och nation.

De är naturligtvis OK. Det ser vi i Upp 14:12. Där det står hur vi skall tänka när vi ser på TV.

Upp 14:12. Här gäller de heligas trofasthet [uthållighet], så att man håller [bevarar] Guds befallningar [bud, ålägganden] och Jesu tron [tilliten till Jesus].

Med andra ord är det OK att se på TV men det vi skall se det är det som bejakar Guds befallningar och stärker oss i vår Jesus tro.

Varför predikar ingen det här. Det är ju det vi skall höra idag vi lever ju där. Mitt i allt i hopa.

Men det som predikas det är det man sa för många år sedan innan TV hade kommit. Och innan man förstått vad det här ordet står för.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att var klarsynta och se var vi är i tiden idag. Jesus!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar