torsdag 19 maj 2016

Lagen mot människofientliga regler och lagar
160519

Det skulle jag vilja ha. Det finns så mycket idag i samhället som blir regler och lagar men som på ett jobbigt sätt begränsar oss vanliga ärliga människor.


Vi har t ex p-platser. Det behövs parkerings platser så att man kan ställa bilen när man kommer fram. Det borde vara förbud mot att inte ha tillräckligt med parkeringsplatser. Det borde vara förbud mot att ta betalt för parkering. Den skulle vara gratis

Parkeringsområdesförbud borde tas bort. Det är inte vettigt att förbjuda parkering inom stora områden. Hur skall man då göra när man kommer dit och skall besöka någon.

Nej det är fel fokus idag i lagstiftningen. Den verkar gjord för att förse somliga med pengar. Och man kan se att de som har pengar är de som använder lagstiftningen för att få mera. Är lagstiftarna mutade. Ja man kan undra.

Det borde också vara förbjudet att sätta för låg fart vid hastighets begränsning. Man fördärvar folks tid. Och normala människor håller ändå inte farten och då gör man hederliga människor till brottslingar fast de inget ont gjort.

Nej det behövs en upprensning i samhället mot alla dessa Sadister som tycks njuta av att försämra våra liv, med sina förbud och regler. Skäms på dessa människor.

Beslutsfattarna är till för att ge oss vanliga människor bra förutsättningar i vårt samhälle inte att försämra för oss. Gör de det borde det finnas funktioner som lagför den typen av verksamhet.


Jesus hjälp oss att få ett samhälle utan Sadister och människofientliga regler.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar