lördag 28 maj 2016

Ateismens lögn
160528

Vad lär vi våra barn i skolan. Lär vi dem att Gudar var något man hade förr. Är det Neutralt som vissa anser. Lär vi dem att alla gudar är lika värda. Är det, det vi vill att nästa generation skall tro.



Vi fick se i torsdags i Aktuellt en debatt mellan en Ateist och en Muslim.

Ateisten underströk vikten av att vi lärde barnen att alla Gudar är lika viktiga och att Gudar var något som man trodde på förr. Underförstått, innan man förstod att det inte finns någon Gud. Han ansåg att då var vi neutrala och uppfyllde skollagen.

Det är inte klokt. Och ändå bygger hela västvärlden och all den välsignelse och välstånd vi har på den kristna tron. Och nu anses det rätt att lära barnen att Gud inte finns. Vet man vad man gör. Eller det är Onda krafters lögner som driver dagens samhälle.

Muslimen skulle representera de som trodde på en religion som man kallade det. Dit har vi kommit. Det var inte någon från Svenska kyrkan som står fram och representerar Sveriges tro på Gud. Nej det är en Muslim numera.

Och vi kan se hur i dagens skolor och i samhället över huvud taget är otron massiv bland Svenskar. Och den religiösa tro som finns i samhället idag den kommer med invandrarna och den är i huvudsak Muslimsk.

Dit har vi alltså kommit.

Jesus är idag avskaffad i vårt land. Och kampen står idag mellan Allah och Ateismen. Och vi fåtal kristna som finns kvar vi står och tittar på.

Jesus hatarna i vårt samhälle har totalt lyckats. De har lärt en hel generation i skolan att det inte finns någon Gud, och att de som tror är dumma i huvudet. Och här ser vi nu resultatet. Det som sades vara neutralt är en total avkristning.

Och när nu Allah kommer är vi utan varje form av försvar.


Jesus hjälp oss!! Det är dig vi vill ha. Ditt Jesus land. Kom och rädda vårt Sverige. Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar