måndag 12 juni 2017

Att stoppa Plastpåsar är knäpp i skallen
170612



Tänk nu har de kommit dit, att de också ska ta bort plastpåsarna. Man frågar sig hur långt dumheten får gå. Allt snart som gör vårt liv bättre idag än förr det ska man stoppa.

Vad är det för fel med plastpåsar. Det är ju inte plastpåsar men ser på stränderna, Det är ju dunkar och andra plastsaker, men inte mycket påsar.

Och finns det ämne i plasten som är skadliga. Förbjud ämnena då men inte plastpåsarna. De är ju energisnåla och därmed Miljövänliga


Det är människor idag som inte vill oss väl som styr. De ska ta bort allt som gör livet enkelt. De är sadister inte människor som är rädda om vår miljö.

Man tar bort kärnkraften. Den enda kraftkällan som är stor nog att leverera El utan koldioxid.

Man tar bort Parkeringsplatserna så att man inte kan åka någon stans med Bilen snart.

De Gamla Biblioteken som nu borde finnas på nätet klarar man inte av att skapa, de förbjuds i stället.

Nej, gör sakerna rätt i stället för att ta bort dem.

Och så detta att allt ska kosta pengar. Här har vi det igen med plastpåsar. De ska kosta pengar. Det gamla hederliga samhället där saker var gratis. Det var ett trevligt samhälle där man kände friden. Där man kände tillgängligheten.

Men detta betalsamhälle det har bara blivit ett samhälle för Krämare och Girigbukar. Som ska sätta upp hinder för oss andra för att kunna mångla pengarna ur oss.


Jesus hjälp oss!! Vi vill ha ditt samhälle med Frid och Fred, där saker är tillgängliga. Där inte pengarna styr. Där inte sadister hela tiden gör livet surt för oss. Jesus kom in i vårt samhälle igen.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar