torsdag 8 juni 2017

Det går inte att stoppa Terrorism
170608



Ja så är det. Det spelar ingen roll hur många poliser man har. Hur många kontroller man gör. Terroristerna har alltid övertaget.

Och det räcker med några få. En handfull terrorister på miljoner hederliga och de kan göra en fruktansvärd skada. Vi är alltså chanslösa i vårt öppna samhälle.

Men det finns en lösning. Vi behöver alla bli frälsta. Få in Jesus i hjärtat. Få ut all ondska. Och alla behöver blir detta. Först när alla får det goda i hjärtat. Först när alla tar emot Jesus. Då kommer friden. Då kommer freden.


Tänk det här är det ingen som säger idag. Att Det är Jesus vi behöver igen. Att alla kontroll i världen är meningslös så länge det finns människor som låter ondskan styra deras hjärtan.

Jesus finns inte i Islam som frälsaren. Muhammed avskaffade honom som Guds son och frälsare. Därför funkar inte Islam. Det är därför som vi får Terror i Islams namn.

Vad Islam ska göra för att fungera det är att återinföra Jesus som Guds son och frälsare. Lyfta ut alla ord om att döda för tros skulle för att sprida Islam. Först då blir vi av med Terroristerna inom Islam för då är roten borta till det onda.

Och också en Muslim kan bli frälst genom tron på Jesu försoning. Han behöver inte döda och gå i krig för Islam för att komma till Paradiset. Jesus frälsar alla av bara nåd, och hälsar oss genom frälsningen välkomna till sin himmel.

Jesus är vår segrare och han ska segra.

Jesus kom!! Vi saknar dig i vårt samhälle. Vi älskar dig och vill ha mer av dig och av din kärlek. Kom Jesus och kom snart!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar