tisdag 20 juni 2017

Vad ska vi göra med Sverige nu
170620



Många idag talar om att vi ska strypa invandringen, för vi klarar inte mera. Men det räcker inte. Vi har nu kommit till nästa steg.

Invandrarna har vi redan här och de är i sådant antal redan, att vi måste ta hänsyn till dem, och det som en gång var Sverige går inte att känna igen.

Och vad gör vi alltså nu. Ska vi ge upp vårt Sverige, det gamla goa Kristna Sverige. Och låta Muslimska Brödraskapet och HBTQ rörelsen och Socialisterna göra upp om vem som ska bestämma och vad för ett Sverige vi ska ha.


Det enda alla tre verkar överens om är att Jesus ska vi inte ha. Det som en gång byggde Sverige, den Kristna Tron. Den har man kastat ut. Och nu ska man göra det utan Jesus.

Och vi ser redan hur det går. Spåren förskräcker. Det som var ett land i välstånd och frid. Har blivit dess motsats.

Vad ska vi då göra. Ja, mitt förslag är att vi på nytt ska ta in Jesus i värmen. På nytt göra Sverige Kristet. Lära våra barn att det är Jesus som regerar Sverige, Hans Frid, Hans kärlek.

Och den tro som vi ska ha, ska vara så stark och äkta, att alla andra skäms, att alla andra ger upp sina idéer. Både Muslimer, HBTQ rörelsen och Socialister ger upp sitt och kommer till Jesus allesamman.

Då får vi ett Land igen som fungerar. Då får vi ett land i frid, där människor trivs och som blir ett föredöme i världen.


Tack Jesus för friden i dig! Tack Jesus för frälsningen i Dig! Jesus kom på nytt in i vårt land och rädda oss. Sverige går under.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar