söndag 11 juni 2017

För några dagar sedan såg vi två brottslingar
170611

Ja det var deras bilar vi såg. De hade parkerat bilarna på gatan inom vårt område, och de stod på intet sätt i vägen. Men det är områdesparkerings förbud hos oss. Det betyder att de var brottslingar som egentligen skulle böta.

Nu hoppas jag ingen satte en böteslapp på dem för det är inte de som är brottslingar utan de som har satt upp skylten med områdesparkerings förbud.


Det är de som borde dömas. De omöjliggör ju all trafik av andra än oss själva som bor här till vårt område. Tänk så utstuderat sadistiskt. Det finns ingen stans att ställa ifrån sig bilen när man kommer hit. Och de är de som är satta över oss, som bestämt det.

Så här är hela vårt samhälle idag. Det är Sadistiskt mot sina medborgare. Men frågar inte vad medborgarna behöver och hjälper dem att få det. Nej det viktiga är att få utlopp för sin Sadism genom att förbjuda. Och det andra som makthavarna är ute efter det är våra pengar.

Vad gör de med alla pengar de tjänar på oss. Ja, här i Lund bygger man en Spårvagn som går från Centrum till Djingis Kan, Vänster kvartetter i området och det kosta över 0,5 miljarder kr. Det är bland annat det pengarna går till hos oss.

Det hade gått precis lika bra med Bussar. Det gör det idag och det finns långa bussar som ser ut som spårvagnar idag.

Vi ser också dessa 40 skyltar som gäller hela stan. Det finns nästan ingen som håller dem. Och folk kör i 50 – 60 och det är rätt i väldigt många av fallen för det är god sikt och inga faror som lurar.

Men det här är typiskt dagens samhälle det går ut på att hålla folk i strama tyglar i och samhället har alltid rätt och det ska man känna som medborgare.

Vårt samhälle har blivit ett Sadist samhälle och våra politiker ägnar sig åt Pennalism idag.

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att komma ur detta hemska samhälle av förtryck och få din frihet och fred.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar