fredag 16 juni 2017

Systematisk Ocker
170616



Roamingavgifterna tas bort i EU. Det ska inte kosta extra att ringa från ett annat EU land. Det är fantastiskt. Men vad gör telefonbolagen. Jo de tar bort eller begränsar Roaming i sina abonnemang eller höjer abonnemangsavgiften.

Som vanligt vinner krämarna. Dessa som ska mångla oss på pengar. Och roamingavgifterna totalt sett i världen idag är Ocker. Ja fick hör att det kostar 15 kr/Mbyte att surfa på våra svenska abonnemang i ett annat land utanför EU.

I Sverige kan man köpa 30 Gbyte i månaden för 200 kr. Alltså är 15 kr/Mbyte Ocker. Varför kan man då inte få bort det i ett rättssamhälle.


Jag hörde talas om någon som inte kände till det här och såg på ett par Filmer på sin dator utomlands, och fick betala 40 000 kr när han kom hem för det. Det är inte klokt.

Vi ser det här gång på gång. Har men en gång börjat med överpriser går det inte att få bort.

Vi har det i bläckpatroner till skrivare. Literpriset på bläck där är enormt.

Vi har det med CD. Att tillverka en CD kostar någon krona. Men likafullt fortsatte man hela tiden att ta 150 kr och mer för en CD, eftersom man hade börjat på den nivån en gång.

Så här är vårt system med penningmånglare. Kan man förse sig så gör man.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss i detta samhälle som behärskas av pengar. Hjälp oss att får ditt samhälle där du styr och där hederlighet råder.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar