onsdag 21 juni 2017

Brottsligheten har dubblerats i vårt område
170621



För några dagar sedan skrev jag om att vi sett två brottslingar när vi var ute och gick. Det var två bilar som stod på gatan där det var områdesparkerings förbud.

Idag när vi var ute och gick såg vi 3 bilar och 1 vagn. Det är alltså dubbelt så mycket brott nu. Och liksom förra gången stod de inte i vägen. Var på intet sätt störiga.

Men vårt knepiga samhälle gör dessa människor, som ställt de här fordonen, till brottslingar. Det är inte klokt. Det borde ju vara de som satt upp skylten som är brottslingar.


Vårt samhälle är fullt av regler som ingen håller. Det går inte att hålla dem och de är inte funktionsdugliga. Likafullt tar man inte bort dem.

Ja har ibland undrat om det är ondskan som på det här viset ska trubba av folk. Genom att göra dem till brottslingar när de gör saker som egentligen inte är brott, är sedan steget kortare till den verkliga brottskarriären.

Och ingen nåd finns. Vi ska förbli brottslingar. I den Kristna tron är alla också syndare, alla har felat, men där finns nåd. Nåden i Jesus. Men i dagens samhälle finns inte nåd. Alla som man kommer på ska straffas.


Jesus hjälp oss i vårt samhälle som gör oss alla till brottslingar. Tack Jesus att hos dig finns det nåd och du är får frälsare.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar