torsdag 29 juni 2017

Hitller blir Vilddjurets märke 666
170629
  
Här är en artikeln som jag lade ut den 170629 i år och skrev att Hitller (med två l) blir 666 och det stämmer, men det sätt som det räknades ut på stämmer inte. Vi får göra på ett annat sätt och det finns redovisat i den här artikeln.

666 är Vilddjurets märke som står i Upp 13:18.

Och Hitler var nog den största kandidaten till Antikrist som vi haft hittills. Han dödade 6 milj. Judar, 1/3 av alla Judar på den tiden. Han kom upp under det 10 horande vilddjurets tid. Alltså när Kolonialmakterna behärskade världen under första hälften av 1900 talet och erövrade stora delar av Europa. Han använde Radion, en Mun som talade stora ord.

Låt oss titta på siffrorna för Hitller (med 2 l) i Hebreiska. Och här har vi den riktiga samman räkningen.

H bli He med siffran 5
i skrivs här med Alef och det blir siffran 1
T blir Tau med siffran 400
L blir Lamed med siffran 30
L igen blir åter Lamed med siffran 30
E hoppar vi över som man ibland gör på Hebreiska
R blir Resh med siffran 200

Totalt Blir det 666

Att i kan skrivas med Alef det ser man på det Hebreiska ordet för mamma. Det är ima och skrivs Alef Mem Alef, annars är ju det vanliga sättet att skriva i just med jod och Alef brukar uttalas a. Men genom att använda Alef här får vi alltså just en 1:a och helheten blir 666.

Men tar man bort det extra L:et blir det alltså bara 636. Men kanske det är för att det skall vara fördolt att Hitler alltså står för Vilddjurets märke och inte helt uppenbart och det är därför man ska stoppa in det extra L:et.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar