fredag 3 juli 2015

Fundering 150703, Profetiorna går verkligen i uppfyllelse idag.

Idag läste vi här hemma Upp 14. Det är ett fantastiskt kapitel och man blir förvända att det här inte lyfts fram mera i de Kristna leden.

I Kapitlet innan Upp 13:14 – 15 står om TV, Vilddjurets bild, och i Upp 13:16 – 18 om internet vårt www (666) som skall komma under det tvåhornade vilddjurets tid, precis som det kom under supermaktsväldet med Sovjet och USA under andra hälften av 1900 talet.

Här i kap 14 står först om skaran som sjunger inför tronen (Upp 1r4:1 – 5) och de sjunger en ny sång som ingen kan lära sig. Och betänker man att kapitlet innan handlade om 1900 talet så inser man att här talas de om den Ande utgjutelse som vi hade då. Först pingstvännerna i början av 1900 talet och sedan också den totala Ande utgjutelsen som kom i hela Kristi kyrka från 1968 och framåt.

I Upp 14:6 – 11 kan vi läsa om TV satelliterna som flyger högst på himmelen. Precis som vi har idag, och det är de Evangeliska. De som säger att Kyrkan är död precis som vår TV gör här i Sverige. Och de som sänder den riktiga skiten Vilddjurets kanaler.

Vi ser hur vi skall förhålla oss till allt detta i Upp 14:12

I Upp 14:13 har vi ordet om att nu spelas predikningarna in. De som dör i Jesus från nu deras gärningar följer dem. Ett ord som ingen begripit tidigare, men som också har gått i uppfyllelse när man ser Emanuel Minos och Ludvig Karlsson predika fortfarande fast de är död.

I Upp 14:15 – 16 får vi se den väckelse som går fram över hela värden som aldrig tidigare. Nu är skördetid för Jesus.

Och i Upp 14:17 – 20 får vi läsa om hur Vredens druvor trampas utanför staden. Och c:a 30 mil (vilket är det avstånd som bibeln nämner) från Jerusalem (staden framför andra städer) ligger Damaskus och Syrien. Där Guds vrede vinpress verkligen tampas idag.

När man ser allt det här hur det bokstavligen gått och går i uppfyllelse, och hur det ligger här i de här kapitlen i tidsföljd. Då blir man förvånad att inte fler talar om det här och att det inte är den väckarklocka som det borde vara i vår sovande tid. När Laodicea ande i mycket råder i Kyrkor och Församlingar.

Snart kommer Jesus (Det står om hans ankomst i Upp 19:11 – 21) och vi måste vara vakna idag när Jesus pekar så här rakt in i vår tid. Nu är det dags.

Nu får vi snart höja jubelrop för snart kommer han.


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar