måndag 6 juli 2015

Fundering 150706 Varför ser inte församlingarna att profetiorna går i uppfyllelse

Vi är nu inne i Uppenbarelseboken i vår familjs dagliga Bibelläsning och häromdagen läster vi Upp 13. Med Vilddjurets bild (TV) och Vilddjurets tal 666 (www)

Upp 14 med Guds ande utgjutelse över Guds folk, Den nya sången som ingen kan lära sig.

Vi lästa om TV satelliterna och om Jesu skörd som pågår idag ut över värden. Och vi lästa om Vredens druvor och kunde konstatera att det var just 30 mil mellan Jerusalem och Syrien. Där druvorna trampas för fullt just nu.

Vi kom till Upp 15

Med Glashavet, som de står inför idag, som har övervunnit Vilddjurets anda i TV och på Internet. Man ser allt just som det händer och det är Eld i havet. Det är det mest uppseendeväckande som dagens massmedia förmedlar.

Guds Tempel som är så fyllt av rök att ingen kan gå in där. Den förvirring som råder i Kyrkor och församlingar. Ingen kan se för alla rök och nästan ingen kommer till Tro. Kyrkorna faller i antal hela tiden.

Vi kom till Upp 16

Och kunde läsa om alla vredesskålarna som är igång mitt biland oss. Och Djävulen, Vilddjuret och Den falske profeten (Islam) som förvillar värden.

När man läser allt det här så stämmer det ju. Det är precis som det är idag.

Och när man läser om TV (en bild som kan röra sig och har ljud) och 666 tre 6:or efter varandra som blir just www en kombination som ingen förstått tidigare. Då blir man fascinerad och men man förstår samtidigt att det här inte har gått att se tidigare. Det är nu det syns. Det är nu vi har TV, www, TV satelliter, Väckelse på ett fantastiskt sätt, samtidigt som Guds vrede går fram, etc

Men varför predikas inte det här i våra kyrkor. Varför går inte ett rop fram om att det är dags att vakan.

Varför skall vi ha den här liknöjdheten och blindheten i dagens kyrkor likt profetian om Laodicea, Det är det som gör mig så förtvivlad. Vad skall vi göra. För att väcka Guds folk.



Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar