torsdag 16 juli 2015

Fundering 150716, Laodicea och det förbannade Sverige

Vi lever i Laodicea tidsålder. Det är en allmän ljumhet över hela kristenheten. Och Kristi kyrka i det här landet är både Blind och Naken.

Hela vårt land har avkristnats. Vårt land har ställt in sig i ledet av dem som förbannar Israel och därför skall förbannas. Och vi ser hur förbannelsen verkar. Både på grund av att vi förbannar Israel men också på grund av att vi vänt Gud ryggen.

På gatorna går Homofilerna runt och skriker ut sitt äckel och vi andra håller tyst. Snart är det dags för årets omgång av homofilpropagandan.

Muslimerna väller in i landet och tar för sig. Och varje dag får vi se hur synd det är om dem. Och vist det är hemskt i Syrien. Men det beror ju just på Islam och då skall vi ju inte ha hit den.

Buddister och Yoga är OK i skolor och sjukhus men Jesus är förbjuden. Han är hemsk. Och vi tiger. Vi gör inget åt det. Och förresten vad kan vi göra idag.

Vi är invaggade i en känsla av att allt är bra. Det finns inget behov av att göra något. Men på gatorna skjuter de människor idag och kastar handgranater och bomber något som aldrig har varit så här förut.

Skolan går baklänges barnen lär sig mindre och mindre. Och sedan Agaförbudet infördes har det uppväxande släckte blivit helt omöjliga. Det är ju ingen som får peta på dem så de kan ju göra vad som helst.

Industrin flyttar ur landet och snart finns inga jobb kvar. Bara i vården och skolan.

Vårt land har verkligen blivit förbannat, och det som ett resultat av avkristningen, och nu också vår förbannelse av Israel.

Men vad gör vi som Kristna, Vi måste vakna upp. Vi måste förena oss i en Intensiv bön om nåd och en ändring i vårt land. Vi måste ropa till Gud om ett ingripande. Det har redan gått för långt. Ja det räcker inte bara att be en gång vi måste be dagligen, ett Rop till Gud om förbarmande.

Må Gud hjälpa oss i denna svåra tid.


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar