torsdag 23 juli 2015

Fundering 150723, Islam är som en kräftbur

Islam är som en kräftbur som Muhamed satte ut en gång för att fånga människor. Har man väl kommit in så kan man inte komma ut. Det är dödsstraff på det, både för egen del och för ens efterkommande.

Han satte ut den här kräftburen en gång för att förse sig själv med ära, makt, pengar och kvinnor. Och han lyckades ganska bra med sina fångster, med banditmetoder och genom att luras, lyckades han lägga under sig ett stort område.

Men det fatala är att nu efter hans död fortsätter denna kräftbur att fånga människor in i träldommen. Och fler och fler tycks hamna i denna kräftbur som inte går att ta sig ur.

Och man får inte heller varna för den. Tala om vilken ärkebandit Muhamed var, som försökte göra sig större än Jesus. Och vilket elände man hannar i när man byter ut Jesu frihet saning och kärlek mot Muhameds träldom, lögn och hat.

Nej denna hemska kräftbur Islam som står där i lönndom, måste avslöjas, den får inte vara osylig så att man inte ser vad man hamnar i.

Vi måste hårdare lyfta upp det här. Peka på Muhameds falskhet, Vi får inte böja oss för de falsarier de försöker prångal på oss i massmedia t ex i Sveriges TV som nu nästan varje dag pratar om Islam i positiva termer. Medan Jesus han nämns knappt alls. Det är inte klokt, och Sverige som var ett Kristet land för bara några år sedan. Nu böjer vi för Muhamed.

Massmedia skall ha in oss i kräftburen i stället för att avslöja den, och varna för den vilket borde anstå varje demokratiskt samhälle.

Må Jesus vara med oss och ge oss visdom och kraft i dessa dagar. Det är inte människor vi kämpar mot utan Andemakter som vill krossa Jesus och hans seger. Men Jesus skall segra också i Sverige, hur omöjligt det än ser ut idag, kommer det att ske.

Och kräftburen Islam med Muhamed kommer att kastas i sjön som brinner med Eld och Svavel (Upp 19:20) där Hittler och hans anhang redan ligger och brinner inför hela världens ögon.



Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar