fredag 19 augusti 2016

Är Bilbränderna Utpressning
160819


Vi hörde det på nyheterna igår. Att enda sättet att få ordning på dessa bilbränder var att ge dem jobb. Att ge dem pengar. Annars skulle de fortsätta och bränna våra bilar.

Är allt ihop alltså utpressning. Ger ni oss inte era pengar så bränner vi ner er egendom. Var har vi hamnat. Vart är vårt samhälle på väg.


Och var det någon som antydde det här i nyheterna att beteendet var utpressning. Nej, som vanligt i Svenska nyheter så är det bara så synd om invandrare hur de än beter sig. Och går det galet då är det vårt fel. Då har vi inte tagit hand om dem ordentligt.

Hittills i år har det bränts 2000 bilar. Om vi antar att varje bil är värld 100 000:- så blir det totalt 200 milj. kr. En ansenlig summa.

Nej det finns bara ett svar. De som bränner bilar de skall ur landet. Vi måste vara tuffare om vi skall ha med den här typen av människor att göra.

De som kommit hit och bränner våra bilar för att vi skall ge dem våra pengar. De har inte här att göra. Vi får inte böja oss inför den här typen av utpressning för då kommer det hela bara att fortsätta, och det kommer att escalera.


Jesus ge oss din klarsyn. Jesus hjälp oss att handla rätt och inte låta oss hunsas av onda makter. Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar