fredag 26 augusti 2016

Ondskan går framåt,
snällheten försvinner
160826


Är det, det vi ser i vårt samhälle. Varje dag ser man kvinnor med muslimsk huvudbonad i nyheterna. Och varje dag är det ett program som gör reklam för muslimerna i landet.

Men är det något för Kristendomen. Vår gamla goda Svenska tro. Det som byggde landet. Nej, där finns ingen reklam. Det är tyst.


Och är det något om kristendomen så handlar det om någon som gjort bort sig i Kristenheten. Någon som fifflat med pengar eller liknande.

Varför lyfter man fram muslimerna, jo för att det finns hemska former av Islam som Jihadister etc. Man tror sig bekämpa det hemska genom att lyfta fram Islam som helhet. Men hela Islam bygger på hat och hämnd. Och Islam har brett ut sig med Krig och underkastelse som metod.

Kristendomen däremot bygger på frivillighet. Jesus stod för fred, frid och kärlek. Vi skall vara snälla mot varandra. Vi skall älska varandra. Då får vi en snäll värld. En värld i fred.

Ska man då göra reklam för Islam, på bekostnad av kristendomen bara för att det finns terrorister inom Islam. Då gör vi ju just det här dumma att det elaka breder ut sig och det snälla försvinner.


Jesus hjälp oss!! Vi går under!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar