måndag 8 augusti 2016

Guds Vrede 1,
Vreden i TV och på Internet

Vi är just nu inne i Vredens tid. Gud gjuter ut sina vredesskålar över Jorden och framförallt över västvärlden som övergivit Jesus. Vi kan se det på många sett och vi skall titta på några bibelord som speciellt fokuserar på Guds vrede.


Ett av ställena där vi möter Guds vrede är i Upp 14.

Upp 14:9. Och en 3:e budbärare [ängel] följer, som säger med väldig röst: Om någon dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och hans bild och tar emot märke [prägling, tecken] på sin panna eller på sin hand.
Upp 14:10. Så skall han dricka av Guds vredes [raseris] vin i outspädd blandning, i hans vredes bägare, och han skall torteras i eld och svavel inför de heliga änglarna [sändebuden] och inför lammet.
Upp 14:11. Och röken från deras tortyr stiger upp i evigheters evigheter och håller ingen paus, dag och natt, för dem som dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och dess bild och den som mottagit hans namns märke [prägling, kännetecken].

Vi ser att Guds vrede finns i Vilddjurets bild och i hans märke. Vilddjurets bild det är TV, och Vilddjurets märke som är 666 är samma som www (6 skrivs med hebr Vav som återges med w hos oss), alltså vårt internet.

Och som vi skrivit tidigare så kom TV på 50-talet och www, internet kom på 90-talet. I TV och på Internet så finns hemska program och hemska sidor att surfa på, som för totalt vilse och det har en stor skuld i att vårt samhälle idag gått vilse. Det ser vi här och det kan vi också erfara från den verklighet vi har idag.

Vi ser här i vers 10 och 11 att Gud tar i. Det är verkligen hemskt det som sker genom de här TV programmen och de här sidorna på Internet, och resultatet hos dem som blir förförda av det här är fruktansvärd.

Ja vi kan läsa om Eld och Svavel och Evigheters Evigheter. Det kommer aldrig att ta slut utan alltid var ett varnande exempel hur galet det kunde gå genom Vilddjurets program och Internetsidor.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar