torsdag 4 augusti 2016

Fortsatt 500 asylsökande/vecka
160804 

Ja här ser vi att det fortsätter. Det är något skumt, det är någon som bluffar med oss. Det är 500 asylsökande per vecka som gäller. Förra veckan var det alltså 482, och vi ser att veckorna innan hade det skjutit upp och gått över 500 så nu får det gå ner igen. För tydligen är det 500 som gäller.

Man undrar om det verkligen är så att det här är överenskommet någonstans. Att det skall vara under 500 på sikt. Var det så man fick Miljöpartiet med sig. Eller vilken grupp är det som styr det här.

Det märkliga är att det fortsätter, vecka efter vecka. Normalt brukar man säga att det tar fart på sommaren när det är varmt och fungerar bättre att ta sig fram i Europa. Men det ser vi inte heller i år. Det bara fortsätter på nivån runt 500/vecka.

Är det någon som vet vad som händer. Någon som kan tipsa mig, och berätta för Svenska folket. Vad är det som styr det här.

Hur som hels så är 26 000/år för mycket, det som kommer att bli resultatet av det här. 26 000 kommer att på sikt ge oss ett annat Sverige än det vi är vanan vid, det vi har haft.


Jesus hjälp oss. Rädda vårt land.

Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar