lördag 6 augusti 2016

Vår framtid 84
Summering, Kyrkorna i Änden, Upp 16:17 – 21

Hur skall det gå med Kyrkorna Änden. Det är en fråga som vi ställer oss idag när vi ser hur hela Kristensverige faller ihop. Vi kan läsa om det här i Upp 16:17 – 21.


Det är Guds vreds som drabbar hans kyrka. För att de inte går hans väg. Men det kommer att också vara en väldig Evangelisation. Det kan man se för det talas om Blixtar och Dån. Det skall höras och synas. Och det är ett budskap som totalt förändrar, det talas jordskalv. Allt kommer att vänas upp och ner med Evangelium.


Kyrkan kommer att delas i 3 delar, och man kan fråga sig om det är den delning vi sett hittills i historien eller om det kommer en ny delning nu i slutet.

Vi kan också läsa att statskyrkorna kommer att falla samman. Folkens städer faller som det står.


Små samfund kommer att försvinna. Och det är något vi sett i dagens samhälle. Likaså kommer hela den fasthet som vi har haft i vårt samhälle att försvinna och allt kommer att bli lösan sand, inget fast finns längre.


Och Gud kommer att slå på Kyrkan med hemska saker för att få den att vakna och börja agera. Vi kan läsa om hagel. Men som hagel blir vatten när det smälter kommer Guds aga mot kyrkan att leda till att kristenheten kommer rätt på det och Guds välsignelse kan börja verka.


Så som vi ser så känner vi igen oss i profetian. Med Kyrkan som är delad och små samfund som försvinner och Allt fast som är borta i det relativa samhälle som vi har idag där allt är tillåtet.

Men Gud kommer att rätta till det här med sitt Hagel. Sin plåga, Aga, så att vi kommer rätt på det och han kan sända sin välsignelse.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar