fredag 12 augusti 2016

Jesus Pekar på Oss
160812

Jesus Pekar rakt in i vår tid och vi ser det inte. I Uppenbarelseboken 13 och 14 finns både TV och www, Internet och Satellit TV omnämnt, Vi är mitt uppe i Profetians uppfyllelse, men blundar för det. Kyrkan läser gamla utläggningar om Profetian som gjordes innan Vi hade TV och www och Satellit TV och är därför Andligt blind Idag, när det händer.


Hur kan det komma sig. Vi har nu den senast tiden här i bloggen minJesus pekat på Upp 13 och 14 och hur de exakt går i uppfyllelse i vår tid.

Vi har Vilddjurets TV, Vilddjurets Bild i Upp 13:14 – 15. En bild som har rörelse och ljud. Och det förstår var och en idag är TV, men för 100 år sedan vad det naturligtvis ingen som begrep.


Vi har vilddjurets märke (Upp 13: 16 – 18), det som är 666 och 6 skrivs med Vav på Hebreiska, det blir skrivet hos oss alltså www. Vem kunde ana att den här profetian skulle gå så exakt i uppfyllelse för 100 år sedan.

Vi har Ängarna som flyger på himlen och ropar ut sitt budskap (Upp 14:6 – 12). För 100 år sedan var det ingen som begrep det här. Men idag ser vi det för idag finns TV satelliter, Budbärare (som också änglar betyder) som flyger fram där med sina sändningar av olika slag. Precis som profetian säger.

Vi har Kriget i Syrien och vi kan läsa hur Vredens Vinpress skall trampas 30 mil utanför staden (Upp 14:18 – 20). Precis som Syrien ligger 30 mil från Jerusalem. Gud stora stad.

Vi är alltså mitt i Profetian men ser det inte. Hur kan det komma sig att vi är Andligt Blinda idag. Är det Guds straff, därför att vi inte längre går hans väg eller vad är det som händer.

Och Tänk en Gud som för så många år sedan lyckades förutsäga både TV och Internet och Satellit TV i sin profetia och tillsammans, i den ordning de har kommit. Han är verkligen en Gud som finns. Och det missar också de här som inte klarar av att tolka den här profetian.

Och man missar också att tala om att vi nu är i det absoluta slutet, Och vi ser faktiskt var i slutet vi är, för hela Upp 13 – 16 hänger ihop. Och i Upp 19:20 kommer Jesu slutliga seger, och snart är vi där.


Jesus hjälp oss!! Ge oss klarsyn i vår tid så att vi ser din profetia och ditt budskap in i vår tid. Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar