tisdag 23 augusti 2016

Guds Vrede 16,
Satans tre uppenbarelser


Nu är det dags för Satan att träda fram i alla sina tre uppenbarelser, för att förföra. Det är Ormen, Det är Vilddjuret, Och det är den Falske Profeten.

Tre Onda Andar lika paddor.


Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.

Nu när Guds sista Välsignelseflod har dött ut. Som vi såg i det förra avsnittet. Då kommer Satan fram för fullt. Då får vi se honom i alla hans tre former.

Den första uppenbarelsen känner vi igen från Paradiset, när han lurade Eva att ta fel. Att ta kunskapen i stället för livet. Att ta laggärningarna i stället för Jesus. Han är nu tillbaka igen och nu försöker han lura alla styrande på Jorden. Han vet svaret, påstår han på samma sätt som han gjorde en gång i Eden. Men han är en lögnare, som han alltid har varit.

Vi ser att nu har han växt på sig. Han är ingen smal orm längre utan nu har han blivit fet som en padda. Det är hans tid nu. Nu mår han bra.

Den Andra är Vilddjuret. Vilddjuren har alltid funnits på Jorden. Det är värdens Anda. Det är de som Förtrycker. Det är de som Behärskar. Det är de som lever på andra. Och här är det värre än någonsin.

Och också här känner vi igen oss, i ett samhälle fullt av förtryck. Ett samhälle där den ärlige skall sättas dit för det som egentligen inte är brott, och med alla som skall ha våra pengar. Alla som skall behärska oss för att känna pengar på oss. Det är skatter och det är avgifter på allt snart.

Och slutligen har vi den Falske Profeten. Det är Islam och andra falska läror. Och här har det fullständigt exploderat. De går fram idag som aldrig förr och man säger att om några år så kommer Islam att vara Jorden största Religion. Större än kristendomen.

Det här är allvarligt mycket mera allvarligt än vi tror. För vi som var med då vi vet hur det blev med Libanon, när det fick Muslimsk majoritet. Förr var det Kristen majoritet i Libanon, och landet mådde bra. Men från den stund det blev Muslimsk Majoritet har det varit Krig och elände i landet.

Är det, det vi skall få i hela världen när Islam blir störst. Är det ett Libanon i stor skala.

Jesus hjälp oss!!

Så åter ser vi torkan i Eufrat, som vi läste i förra avsnittet. När Guds välsignelse har torkat ut. Då kommer Satan fram utan att låta sig hejdas.

Jesus hjälp oss!!

Och vi ser på slutet att alltihop går ut på att Samla alla till Krig.

Jesus hjälp oss!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar