söndag 14 augusti 2016

Djävulen gömmer skiten
160814


Vi ser det i vårt samhälle hur det onda gömmer undan problemen. Vi ser det nu i OS, det är de som vinner som vi får se. Det är de som intervjuas och utstrålar sin glädje. Men alla de andra. De som är flest. De som gråter på rummet, för de snubblade, de fick inte till det, det stämde inte. Dem får vi inte se i intervju eller i varje fall är inte fokus på dem, fast de är flest.


Så här är det överallt där djävulen går fram. Det ser så bra ut men skiten finns där, det är bara att den får man inte se. Det är som katter och hundar när de skitit, de krafsar över skiten med bakbenen. Det skall inte lukta så att deras bytesdjur känner att de är där.

Så är det också med djävulen. Hans byte skall inte känna den fulla sanningen. Bara det som kan håsas upp och framställas som positivt.

Vi har det i Kulturen. Där är droger. Där är depressioner. Där är för tidig död. Men är det, det man får se. Nej och kultur är så viktigt sägs de. Det skall vi alla ha.

Ja vi kan titta på område efter område där Djävulen går fram. Det är lika dant, det positiva förs ut och det negativa förtigs.

Jesus hjälp oss!! Det är dig vi vill ha, ditt goda, din sanning, kom till oss. Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar