lördag 13 augusti 2016

Guds Vrede 6,
Väckelsens tid är när Vredens Vinpress trampas

Samtidigt som Vredens Vinpress trampas i Syrien och i Islamvärlden, så skördar Jesus och väckelsen går fram i världen och det är nu och det kan vi läsa om i versarna innan dem vi talade om i förra avsnittet.


Upp 14:14. Och jag ser och se ett vitt [skinande] moln och på molnet sitter en som är lik en människoson, som har en gyllene krona på sitt huvud och i sin hand en skarp skära [lie].
Upp 14:15. Och en annan ängel [budbärare] kommer ut ur templet, och ropar med väldig röst [ljud], till honom som sitter på skyn: Använd skäran [lien] och skörda, för den tiden [timmen] har kommit [infaller] för dig att skörda, eftersom skörden är mogen på jorden.
Upp 14:16. Och han som sitter på molnet använder sin skära [lie] på jorden och jorden skördas [mejas av].

Här ser vi hur Jesu skördar sin skörd. Evangelium har verkat och skörden är mogen och det är alltså samtidigt som Vredens vinpress trampas utanför staden. Som ju var kriget i Syrien och alla hemskheter vi ser idag i Islamvärlden.

Här ser vi alltså den väckelse som går fram i världen idag på många håll som i Afrika och i Sydostasien, i Kina och i Syd Amerika, etc. Nu har vi alltså kommit dit i historien när människorna kommer till tro på ett sätt som aldrig skett tidigare. Budskapet har predikats i alla år sedan Jesus gick omkring här nere och nu har det nått alla delar av Jorden och med TV satelliterna som kommer det ut överallt.

Nu är alltså skördens tid. Och det är samtidigt som Vredens Vinpress trampas.

Och det beklagliga är att Sverige och Europa har hamnat i Vredens vinpress. Medan väckelsen går fram på många andra ställen i världen så är det helt dött här i Europa och i Norden. Vi har hamnat på Arabsidan. De som vill utplåna Israel och vi har fått förbannelsen över oss.

Tänk så galet vi har handlat, När Gud så fantastiskt har välsignat våra länder tidigare. Förr var hela norra Europa Centrum för Guds kraft ut över välden. Man sände ut missionärer, och man hade den ena väckelserörelsen efter den Andra.

Och idag förnekar vi alltså Jesus i Sverige, ja hela Europa, och Vredens vinpress har sin verkan hos oss.

Ja vi har inte bara förnekat Jesus, Nej vi har frivilligt ställt oss på Arabsidan i deras strävan att utplåna Israel. Och idag kommer Muslimerna och tar över våra länder. Sätter Agendan hos oss.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar