onsdag 24 augusti 2016

Snart kommer Jesus 
Han har redan sänt sin välsignelse i förväg
160824

Tänk vilken välsignad tid vi lever i. Jag kom och tänka på det när jag ställde in disken i diskmaskinen i morse.

Vi har diskmaskin som diskar åt oss. Vi har tvättmaskin. Vi har bilar.

Ja vår tid är unik och snart kommer Jesus. Det är han som gett oss allt det här som en försmak av hans rike som snart kommer.


Vi bara sätter in disken och så tar vi ut den diskad. Gud har försett oss med diskmaskin. Förr fanns inte det. Ja det fanns inte ens diskmedel om vi går längre tillbaka.

Då fick man diska i kokande vatten. Det skulle vara ordentligt hett annars löste sig inte smutsen. Det var hemskt. Det var Hett. Och det tog tid. Idag går det automatiskt. Och är inget jobbigt alls.

Och så här är det överallt. Vi har Tvättmaskin, Vi har Bil, Vi har Dator. Vi har mängder med saker som gör livet lätt att leva.

Tänk vilken välsignad tid vi lever i. Gud har verkligen gett oss en välsignad tillvaro.

Men vad gör vi. Prisar vi Gud för hans välsignelse. Tackar vi honom för den fantastiska tid som vi lever i. Hälsar vi honom välkommen till oss.

Nej i samhälle i stor där förnekar man Jesus. Där säger man att Gud inte finns. Det är vi själva som gjort det. Ja man lära våra barn att Jesus inte finns. Det är viktigt att alla lär sig det. Tänk så Ondskan har förfört oss. När Jesus har välsignat oss så mycket.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att se dig i den här välsignade tiden. Förlåt oss att vi fått ett samhälle som förnekar dig, och vänd Sverige till ett Jesus land igen.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar